* Επόμενη >>Πιστοποιήση Ινστιτούτου Παστέρ Ρωσίας


Όχι απλώς πιστοποιημένο, αλλά συνιστώμενο από το Παστέρ!


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΕΓΚΡΙΝΩ
Ο Τ.Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΚΕΙ ΕΕΙΕΜ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΡΕΥΚ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ Β. Γ. ΓΡΕΝΤΙΑΚΙΝΑ
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007
ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΡΑΓΚΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑΓΟΝ-2, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΟΥΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α, ΡΟΤΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΡΟΪΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

1. ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΙΟΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΑΓΚΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΦΡΑΚΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΙΩΝ (ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α, ΡΟΤΟΪΩΝ ΚΑΙ ΝΟΡΟΪΩΝ).

2. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΡΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α (ΓΔΑ) ΣΤΑ ΙΟΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΑΓΚΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΡΑΓΚΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ 1?108. ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΡΑΓΚΟΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΓΔΑ, ΟΥΤΕ ΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΪΚΟ ΟΞΥ ΓΔΑ.

3. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΡΟΤΟΪΩΝ ΥΠΟ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ 1 x 109 ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΪΚΟ ΟΞΥ ΡΟΤΟΪΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΡΑΓΚΟΝ.

4. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΡΑΓΚΟΝ ΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΪΚΟ ΟΞΥ ΝΟΡΟΪΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΑΓΚΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑΓΚΟΝ 2, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΕΣ 1 x 109. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΙΧΝΗ ΝΟΡΟΪΩΝ.

5. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΡΑΓΚΟΝ.

6. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΛΗΦΘΕΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΙΟΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΚΕΪΖΕΡ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΑΓΚΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Β.Β.ΜΑΛΙΣΕΒ
18.10.2007 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
____________________________________________________________________
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ