Φίλτρο Ιονιστή νερού


Ο Ιονιστής νερού AlkaLife διαθέτει φίλτρο πολλαπλών επιστρώσεων διήθησης 1 micron, που εξασφαλίζει πλήρη καθαρότητα του πόσιμου νερού. Αποτελείται από δύο τύπους ενεργού άνθρακα: κοκκώδη με ιόντα αργύρου στο κάτω και ινώδη στο επάνω τμήμα, με φίλτρα ινών ενδιάμεσα. Επίσης κόκκοι ασβεστίου στην αρχή αδρανοποιούν χλώριο, φθόριο κ.α. ρύπους.

Φιλτράρει όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία, όπως χώμα, σκουριά, χλώριο, αμίαντο, μόλυβδο, κ.α. βαρέα μέταλλα και χημικά κατάλοιπα. Το φίλτρο δεν "φτωχαίνει" καθόλου το νερό. Τα αναγκαία μέταλλα και ιχνοστοιχεία περνούν στο Αλκαλικό νερό που πίνουμε. Μάλιστα, μέσω της διαδικασίας ιονισμού, αφομοιώνονται καλύτερα από τον οργανισμό μας. Και η ηλεκτρόλυση σκοτώνει τυχόν μικρο-οργανισμούς.

Το φίλτρο του Ιονιστή AlkaLife εξασφαλίζει για περίπου 3.500 λίτρα την επιθυμητή καθαρότητα. Η συσκευή διαθέτει φωτεινή μετρική ένδειξη του φιλτραρισμένου νερού, οπότε είναι ξεκάθαρη η ποσοτική λήξη του φίλτρου.
Η χρονική διάρκεια αυτού είναι 8-10 μήνες, ανάλογα την επιβάρυνση του αρχικού νερού.


Σημειώσατε ότι ΟΛΑ τα φίλτρα νερού πρέπει να αλλάζονται είτε με τη χρονική, είτε την ποσοτική τους λήξη - όποια συμβεί πρώτη. Μετά τη χρονική λήξη, ο άνθρακας παύει να είναι ενεργός, οπότε δεν φιλτράρει μετά όπως πρέπει.