........
.. Εκτύπωση του
πλήρους κειμένουΤι προσφέρει ένας Ιονιστής νερού


Κάνει αλκαλικό το κοινό πόσιμο νερό

Ο οργανισμός μας είναι ελαφρά αλκαλικός και διατηρεί αυτή τη χημική ισορροπία, πάση θυσία. Όμως επιβαρύνεται συνεχώς με όξινα κατάλοιπα, λόγω της μόλυνσης του αέρα και του νερού, των χημικών στη διατροφή μας, των φαρμάκων και του άγχους.
Η συσσώρευση τοξινών οδηγεί σταδιακά σ' εκφυλιστικές παθήσεις, όπως ρευματικά, αρθριτικά, ζάχαρο, νεφροπάθειες, κλπ. Το σώμα μας, για να εξισορροπεί την οξύτητα, αναγκάζεται να "κλέβει" ασβέστιο από κόκκαλα και δόντια, με συνέπεια τη φθορά αυτών.
Πίνοντας καθημερινά αλκαλικό νερό, εξουδετερώνεται η οξύτητα, αποβάλλονται οι τοξίνες κι ενισχύονται τα οστά και δόντια, με αφθονία ιόντων ασβεστίου.

Εμπλουτίζει το νερό με οξυγόνο

Το Αλκαλικά Ιονισμένο νερό περιέχει διπλάσιο οξυγόνο από το κοινό νερό. Αυτό σημαίνει καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων, περισσότερη ενέργεια, διαύγεια και ζωτικότητα.
Με την ηλεκτρόλυση απελευθερώνονται μόρια υδρογόνου, οπότε το αλκαλικό νερό έχει περίσσεια οξυγόνου με φυσικό τρόπο.

Εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Ιονισμός σημαίνει πρόσληψη ή αποβολή ενός ηλεκτρονίου από ένα στοιχείο. Στο Αλκαλικό νερό, τα ηλεκτρόνια προσκολλώνται σε μόρια οξυγόνου, δίνοντάς τους Αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Όλες οι Αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως οι βιταμίνες Α, C & Ε, έχουν επιπλέον ηλεκτρόνια.
Οξείδωση σημαίνει φθορά ή γήρανση. Στο σώμα, η οξείδωση προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι ασταθή μόρια οξυγόνου, που έχουν χάσει ένα ηλεκτρόνιο. Οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας, αρπάζουν ηλεκτρόνια από τα κύτταρα, προκαλώντας τους φθορά. Αυτή είναι αιτία πολλών παθήσεων, όπως κι -εν μέρει- ο λόγος που γερνάμε.

Άριστη ενυδάτωση

Το κοινό νερό αποτελείται από δέσμες 10 - 13 μορίων. Με την ηλεκτρόλυση διασπώνται και γίνονται 5 - 6 μορίων. Έτσι το αλκαλικό νερό αποτελείται από πέντα/εξαγωνικές δέσμες μορίων, με μικρότερο όγκο και μοριακό βάρος. Οπότε το νερό περνά πιο εύκολα στα κύτταρα, ενυδατώνοντας από 3 έως 6 φορές πιο αποτελεσματικά. Επίσης, τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται άμεσα και τα κατάλοιπα απομακρύνονται πιο εύκολα.

Οξινο νερό, άριστο για εξωτερική χρήση

Το όξινο νερό έχει εξαιρετικές απολυμαντικές & μαλακτικές ιδιότητες.

* Το ανθρώπινο δέρμα είναι όξινο και το σαπούνι, σαν αλκαλικό, διαταράσσει τη φυσιολογία της επιδερμίδας. Ξεβγάζοντας το σώμα με 1-2 λίτρα όξινο νερό μετά το μπάνιο, επανέρχεται αμέσως η ισορροπία pH του δέρματος. Επίσης διατηρεί το πρόσωπο πιο φρέσκο και καθαρό.
* Ξεβγάζοντας τα μαλλιά μ' αυτό, έχουμε το αποτέλεσμα ελαφρού μαλακτικού μαλλιών.
* Χλιαρό ποδόλουτρο για 20' ανακουφίζει προβλήματα ποδιών (δυσοσμία, μυκητιάσεις).
* Χλιαρά επιθέματα και πλύσεις βοηθούν στις αιμορροΐδες.
* Ανακουφίζει σε ελαφρά εγκαύματα.
* Σταματά την αιμορραγία, γι αυτό τα υγρά πλύσης στόματος και τα after shave είναι όξινα.