Ωφέλη Ιονισμού Αέρα


Τι σημαίνουν περισσότερα ανιόντα στον αέρα;Η τεχνολογία Cyma φέρνει επανάσταση στον ιονισμό του αέρα, με εκπομπή ~1.000.000 ανιόντων ανά cm3, που καθαρίζουν τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές και μικροσωματίδια. Τα ανιόντα προσκολλώνται στα ανεπιθύμητα αυτά στοιχεία, τα οποία γίνονται βαρύτερα και πέφτουν στο πάτωμα. Μερικά από τα οφέλη των αρνητικών ιόντων:

1. Καθαρισμός του Αέρα.
Η μόλυνση, τα βακτήρια, η σκόνη, η γύρη, κλπ, βρίσκονται στον αέρα σε μορφή θετικών ιόντων (κατιόντων). Τα αρνητικά ιόντα (ανιόντα) εξουδετερώνουν αυτές τις εστίες μόλυνσης και διατηρούν τον αέρα καθαρό και απαλλαγμένο από άσχημες οσμές.

2. Βελτίωση Ικανότητας Μάθησης και Προσοχής.
Τα ανιόντα μεταφέρουν οξυγόνο, ενεργοποιούν το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα και τη β-ενδορφίνη. Έτσι προσφέρουν σταθερή διάθεση, ηρεμία και ενίσχυση της ικανότητας μάθησης και συγκέντρωσης.

3. Ανακούφιση Ρινίτιδας και Άσθματος.
Το άσθμα προκαλείται ή επιδεινώνεται όταν ο παθών εισπνέει μολυσμένο αέρα, ή υπερβολική ποσότητα κατιόντων. Όσοι έχουν τέτοιες παθήσεις θα ωφεληθούν άμεσα από τα ανιόντα.

4. Σύνδρομο Νέας Κατοικίας.
Οι νεόκτιστες οικίες είναι επιβαρημένες με επικίνδυνα χημικά, λόγω των υλικών οικοδομής. Π.χ. η φορμαλδεΰδη βρίσκεται σε μορφή κατιόντος κι επίσημη ανάλυση έχει αποδείξει ότι τα ανιόντα που παράγουν τα προϊόντα Cyma, την εξουδετερώνουν.

5. Ανιόντα κατά Καπνίσματος.
Πολύ μεγάλη συγκέντρωση κατιόντων (X,000~X0,000/cm3) συμβαίνει από το κάπνισμα. Τα κατιόντα του τσιγάρου "τρώνε" τα ανιόντα γύρω μας, γι αυτό δημιουργείται δυσάρεστο περιβάλλον. Ένα τσιγάρο μειώνει τόσο τα ανιόντα, όσο 100 άτομα που δεν καπνίζουν. Τα Cyma ανιόντα εξουδετερώνουν τα κατιόντα του τσιγάρου.